header image
Wedstrijden

Naast de normale danslessen heeft Danscentrum Alberto ook diverse nevenactiviteiten. Eén van die activiteiten is het wedstrijdgebeuren. U weet inmiddels vast wel dat wij een aantal zeer goede danskoppels in onze dansstudio hebben rondlopen.

Niet alleen zeer vergevorderden, zoals het beste Standaard paar van Nederland aller tijden: Tony en Amanda Dokman, maar ook beginnende wedstrijdparen worden door ons begeleid en gestimuleerd om van hun danshobby een danssport te maken.

De meeste wedstrijddansers beginnen bij de F&DC/NVAD of DMN. Dit zijn organisaties waarbij een aantal dansscholen zijn aangesloten. Deze onderlinge wedstrijden zijn om het wedstrijddansen te bevorderen.

Eén van de kenmerken van deze wedstrijd is de zeer gezellige sfeer. Er wordt door de verschillende dansscholen altijd op een hele sportieve wijze gestreden om de bekers.

Heeft u interesse? Praat dan eens met uw dansleraar!

Wat kost het?

Dansbond

Deelnemers

Bezoekers

 

 

 

 

DMN

€ 8,00

€   4,00

 

NVAD

€10,00

€ 10,00

 

NDO

€ 9,00

€ 8,50

 

NADB

€ 12,00 tot € 27,50 per deelnemer/bezoeker

 

Wanneer zijn de wedstrijden?

Voor de agenda van de DMN en NVAD zie Overzicht wedstrijden bij Alberto.
Voor de agenda van de NADB zie het Rooster onder NADB.

Trainen?

Wedstrijdparen kunnen bij Danscentrum Alberto trainen vanaf 19:00 uur. . Voor tijden zie de trainingsagenda onder Agenda.

Wedstrijd uitslagen

De wedstrijduitslagen worden aangeboden op de websites van de dansbonden zelf. Klik op de naam van de dansbond in het menu links. Wil je de hele website van de dansbond zien, volg dan de links op onze linkspagina.

 

Laatst aangepast op zaterdag, 24 september 2016 21:18